Foci

Messi nélkül is gálázott a Barca

barcelona (barcelona, )
barcelona (barcelona, )

Messi, Iniesta és Alba sem tartott a katalánokkal sérülés miatt, mégis 3-0-ra nyert a Barcelona.

Fotó: AFP

A Primera Division 31. fordulójának vasárnapi játéknapját a Rayo Vallecano-Real Sociedad mérkőzés nyitotta: a baszkok könnyedén nyertek a kisebbik madridi alakulat ellen.

Délután egy másik fővárosi együttes következett, az Atlético Madrid fogadta ugyanis a Vicente Calderonban a veszélyzónában található Granadát, de a kiscsapat számára nem volt sok köszönet ebben a vendégeskedésben.

A Matracosok ugyanis 5-0-ra nyertek: a 4. percben Costa fejesével kerültek előnybe a hazaiak, majd a 27. percben a kolumbiai gólgyáros, Falcao jelentkezett góllal.

A szünet után ismét Falcao volt eredményes közvetlen közelről, majd a változatosság kedvéért Garcia lőtt gólt. Az ötödiket a 70. percben Filipe Luis vállalta, így 5-0 lett a vége.

Este a Barcelona tartalékosan lépett pályára a Zaragoza otthonában, de a katalánok kispadja olyan erős, hogy Messi és Iniesta hiányát sem érezték meg: ugyanis Thiago Alcantara egy, Tello két találatával háromgólos győzelmet arattak, vagyis átmenetileg 16 pontra növelték az előnyüket a Real Madriddal szemben.

Eredmények – Primera Division, 31. forduló

Atlético Madrid – Granada 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Costa (4.), Falcao (27., 47.), Garcia (63.), Filipe Luis (70.)

Zaragoza – Barcelona 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Thiago Alcantara (20.), Tello (39., 53.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik