Foci

Kecskeméti győzelem a lila-fehér rangadón

Kecskeméti TE (Kecskeméti TE)
Kecskeméti TE (Kecskeméti TE)

Az Újpest a KTE otthonában kapott ki 1-0-ra az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

A két lila-fehér alakulat a mezőny hátsó felében foglalt helyet a találkozó előtt: a kecskemétiek a 13., az újpestiek a 11. pozícióban álltak.

A meccsen a hazaiak kezdtek veszélyesebben, több nagy ziccert is kidolgoztak, de a vezetést nem tudták megszerezni, pedig Rajczi és Pekár is közel járt a gólhoz.

A fordulást követően ami késik, nem múlik alapon a KTE belőtte a várt gólt: Savic végzett el szögletet, majd középen Mogyorósi jól szakadt el az emberétől, és a hálóba bólintott (1-0). A bekapott gól megfogta az Újpestet, hiszen pár perccel később Rajczi megszerezhette volna a második gólt is, azonban pár centivel tévedett, és a kapufát találta el.

A hajrában aztán hiába hajtott az Újpest, az egyenlítés nem jött össze, így Kecskeméten maradt mindhárom pont. Ezzel a győzelemmel a KTE a 9. helyre ugrott előre, az Újpest viszont visszacsúszott a 12. pozícióba.

Eredmény – OTP Bank Liga, 23. forduló

Kecskeméti TE – Újpest FC 1-0 (0-0)
Gólszerző: Mogyorósi (61.)

Kecskemét: Antal – Mogyorósi, Póti, Varga, Forró – Hullám(Savic, 58.), Vukasovic – Pekár (Koszó, 85.), Burgos (Salami, 76.), Mohl – Rajczi Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Újpest: Balajcza – Szélesi(Remili, 86.), Vermes, Antón, Iandoli – Simon (Bruno Moraes, 63.), Stanisavljevic, Vasiljevic, Balogh B. – Christ, Kabát Vezetőedző: Marc Leliévre

Sárga lap: Varga (22.), Forró (79.), Savic (92.), illetve Balogh (15.), Szélesi (47.), Vermes (78.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik