Foci

Nem kockáztatnak a Barca ászai

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

Nem tart a Barcelonával a Zaragoza otthonába Lionel Messi, Jordi Alba, Andres Iniesta, Sergio Busquets és José Pinto sem.

A katalánok a hétközi Paris Saint-Germain elleni BL-negyeddöntőben rendesen leamortizálódtak, hiszen több nagyágyú is összeszedett valamilyen kisebb sérülést, míg vannak olyanok, akik korábbi sérülésükből nem akarnak korán visszatérni.

A Barcelona egyébként sikeresen vívta meg szerda meccsét, hiszen a Camp Nouban elért 1-1-es döntetlen is elég volt nekik a továbbjutáshoz. A BL-elődöntőben a gránátvörös-kékek egyébként majd a Bayern Münchennel találkoznak.

A négyszeres aranylabdás Messi még a párizsi odavágón sérült meg, épp ezért szerdán csak a hajrában szállt be a meccsbe, nehogy rásérüljön amúgy sem egészséges combjára.

Most viszont a Zaragoza ellen el sem utazott a csapattal, ami végülis érthető, hiszen a spanyol bajnoki cím szinte már zsebben van a katalánoknak, és vélhetően a B csapattal is legyőzik a 17. Zagarozát.

Azért B csapattal, mert a katalánoknál kimaradt a keretből Iniesta és Alba is, hiszen ők sem 100 százalékosak, csakúgy, mint Busquets. A tartalék kapus, José Pinto pedig hátproblémái miatt gondolta úgy, jobb lesz neki pihenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik