Foci

A Loki légiósai szállították a győzelmet

Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )
Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Debrecen bedarálta az egri együttest: 3-0 lett a vége.

Fotó: MTI

Sok reménye nem lehetett a hevesi együttesnek a pontszerzésre a cívisvárosban, hiszen a Loki szerdán meglepetésre 1-0-ra kikapott a Pápa otthonában, így a piros-fehéreknek javítaniuk kellett.

Ezt megtették az Eger ellen, hiszen már az első percektől kezdve mezőnyfölényben fociztak a hazaiak, a vendégek kapuja pedig állandóan veszélyben forgott, így csoda, hogy az első félidőben csak egyet rúgott a Debrecen: a 33. percben Coulibaly közelről előtte a labdát az egri hálóőr mellett, Sidibe pedig a kapu torkából bepasszolta a játékszert a gólvonal mögé (0-1).

A második felvonásban is nyomott a Loki, ennek gyümölcse a 74. percben érett be, amikor Bouadla egy szabadrúgást szépen tekert a kapuba, majd a 80. percben egy szögletet követően Coulibaly fejelt pontosan (0-3).

A DVSC ezzel a sikerrel  öt pontra megközelítette a második MTK-t, viszont a fővárosiak két meccsel kevesebbet játszottak. Az Eger helyzete továbbra is reménytelen, 11 pontra vannak a bentmaradást jelentő helytől.

Eredmény – OTP Bank Liga, 23. forduló

Debreceni VSC – Eger FC 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Sidibe (33.), Bouadla (74.), Coulibaly (80.)

Debrecen: Verpecz – Nagy Z., Máté, Mészáros, Korhut – Bódi (Szécsi 76.), Ramos, Selim Bouadla (Ferenczi 78.), Szakály (Czvitkovics, a szünetben) – Sidibe, Coulibaly Vezetőedző: Kondás Elemér.

Eger: Sztankó – Balog Zs., Preklet, Kone, Mecinovic – Buac, Németh N.(Szabó B., 64.), Pavicevic (Kabele 57.), Farkas Á – Horváth Z. (Lasimant 71.), Koós Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

Sárga lap: Korhut (40.), Ferenczi (82.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik