Foci

Kikapott, de továbbment a Real Isztambulban

didier drogba (didier drogba, )
didier drogba (didier drogba, )

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében belefért a vereség a Real Madrid számára.


Fotó: AFP

Kényelmes helyzetben várta az isztambuli mérkőzést a Real Madrid, mert az első negyeddöntőt 3-0-ra nyerte meg Madridban.

Sőt, a török bajnok helyzete katasztrofálissá vált, miután a 7. percben egy szép madridi támadás végén Cristiano Ronaldo közelről a kapuba passzolt egy labdát (0-1).

Az első félidőben a spanyoloknak akadtak lehetőségei inkább, a törökök nem nagyon tudtak kibonakozni. Nem úgy a második félidőben, amikor a Real túlságosan is leült, és Eboué 57. percben szerzett bombagólja a közönséget is feltüzelte (1-1).

Sneijder ajtó-ablak helyzetben hibázott nem sokkal később, majd a 71. percben gyönyörű testcsel után szerzett gólt, vezetett a Galatasaray (2-1). Sőt, egy perc múlva a másik ász, Didier Drogba is betalált (sarokkal), így “felrobbant” a Galatasaray stadionja, eksztázisba kerültek a jelenlévők.

Didier Drogba sarkazós gólja

A törökök a Manchester United után a Real Madridot is le tudták győzni ebben a Bajnokok Ligája-szezonban, így a kiesésük ellenére büszkék lehetnek csapatukra.

A spanyolok takarékos meccset játszottak, a végén Arbeolát ki is állították második sárgája után. De mégis övék volt az utolsó szó, mert Cristiano Ronaldo a 91. percben egy kétszemélyes támadás végén kapáslövésével betalált (3-2).

Négy között a Real Madrid.

A másik keddi találkozón a Dortmund elképesztő mérkőzésen jutott túl a Malagán.

Eredmény – Bajnokok Ligája, negyeddöntő:

Galatasaray – Real Madrid 3-2 (0-1)
gólszerzők: Eboué (57.), Sneijder (71.), Drogba (72.), illetve Cristiano Ronaldo (7., 91.)
piros lap: Arbeola (90.)

Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik