Foci

Büntetővel bukta el a győzelmet az Eger

eger fc (eger fc, )
eger fc (eger fc, )

Az OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésein az Eger pontot szerzett, a Kaposvár pedig könnyen nyert a Pécs otthonában.

A maratoni hosszúságú fordulóban – melyet 21 nap alatt játszanak majd le – az Eger Vácon fogadta azt a Paksot, mely az elmúlt hetekben pocsék formában van: a legutóbbi három meccsükön egy vereség, két döntetlen a zöld-fehérek mérlege, és ezek közül a legfájóbb talán a Siófok ellen 0-0 lehet.

A keddi meccsen hamar gól született, ugyanis a 13. percben Horváth Zoltán lőtte ki a bal alsót, majd a 35. percben Koós fejesével duplázódott meg a “hazaiak” előnye. A Eger azonban nem tudta megőrizni előnyét, pedig 70 percig nyerésre álltak.

Utána viszont Heffler Norbert labdájából Pap volt eredményes, a 80. percben pedig Éger büntetőből állította be a végeredményt (2-2). Az Eger így továbbra is az utolsó előtti, a Paks a 9.

A játéknap másik összecsapásán a Pécs a Kaposvárt fogadta. Az első félidő eseménytelensége után, a második felvonás már izgalmasabbra sikeredett.

Balázs passzát Waltner váltotta gólra a 49. percben, a játékrész közepén pedig Pavlovic használt ki egy védelmi hibát (0-2). A Pécs mivel nem tudott gólt szerezne ezen a meccsen, így mindhárom pontot a Kaposvár vitte haza. A Rákóczi ezzel a sikerrel már a 8. helyen áll, és mindössze hatpontra van a 3. Videotontól.

Eredmények – OTP Bank Liga, 20. forduló, bepótolt mérkőzés

Eger FC – MVM Paks 2-2 (2-0)
Gólszerzők: Horváth Z. (13.), Koós (35.) iletve Pap (70.), Éger (80.-büntetőből)

Pécsi MFC – Kaposvári Rákóczi 0-2 (0-0)
Gólszerzők: Waltner (49.), Pavlovic (61.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik