Foci

Torres nem megy Madridba – még

Fernando Torres (fernando torres, )
Fernando Torres (fernando torres, )

A Chelsea spanyol csatára cáfolta, hogy a nyáron visszatérne az Atlético Madrid focicsapatához.


Torresnek bejött a maszk, duplázott
Fotó: AFP

Fernando Torrest az utóbbi hetekben egyre többször boronálják össze nevelőegyesületével. A 2001-től hat szezonon át az Atléticót erősítő csatár egy többéves liverpooli kitérőt követően, 2011-ben érkezett meg Londonba, ám egyelőre nem hozza azt a szintet, amit vártak tőle.

El Nino egyelőre adós a gólokkal a Kékeknél, az interneten emiatt rendre „cikizik”: míg korábban remek helyzetkihasználásról volt ismert, addig a Chelsea-ben töltött ideje alatt inkább a ziccerek elpuskázásával hívja fel magára a figyelmet. 119 mérkőzésen csak 31 gólnál jár minden sorozatot figyelembe véve.

Nemrégiben Diego Simeone, a Matracosok vezetőedzője úgy fogalmazott, szívesen dolgozna együtt egykori csapattársával. Ám Torres a minap kijelentette, hogy ezen a nyáron biztosan nem tér vissza:

„Ennek jelenleg semmi realitása. Sosem titkoltam, mennyire hálás vagyok az Atléticónak minden egyes percért, de most egy másik csapat játékosa vagyok” – mondta a 29 esztendős focista.

Vannak azért jó meccsei is a Chelsea-ben, csütörtökön például duplázott a Rubin Kazany ellen az Európa Ligában. Az angolok 3-1-es előnyből várják a negyeddöntő oroszországi visszavágóját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik