Foci

Nem ünnepelhet a Paks a kétszázadik meccs után

A Paks csupán 1-1-es döntetlent játszott a labdarúgó NB I. szombati mérkőzésén az utolsó helyezett Siófok otthonában.

A Siófok vezetőedzője, Mihalecz István a szünetben azt mondta, ez a meccs volt az utolsó szalmaszál a Siófok számára, ha még reménykedni akar a bentmaradásban.

Aztán azt is mondta, hogy amennyiben a csapat a következő 3 meccsből 2-t meg tudna nyerni, maradna 10-15 százalék esély az élvonalban tapadásra. Reális helyzetjelentés.

A kisebb hullámvölgybe kerülő, ezúttal a 200. NB I.-es mérkőzését játszó Paks – amelynek vezetőedzője, Tomislav Sivic a héten újabb egy évvel meghosszabbította szerződését – kényelmesen kezdett ígérete ellenére, és a Siófok szerzett vezetést, némi meglepetésre, a 23 percben Pál Szabolcs révén.

Hét perccel később Lázok János 30 méterről bombagólt lőtt szabadrúgásból, döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő meglehetősen gyengére sikeredett, a Paksnak valamivel több helyzete volt, de a Siófok a 93. percben még egy veszélyes szabadrúgással is jelentkezett, Melczer próbálkozását azonban védte Csernyánszki.

A vége 1-1 gól, 1-1 pont.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló:

Siófok – MVM-Paks 1-1 (1-1)

Siófok, 300 néző, vezette: Solymosi

Siófok: Kurucz – Fehér, Takács, Deák (Fodor, 17.), Kiss – Pál, Nagy, Kecskés, Windecker (Gál, 80.), Melczer – Máté (Dajic, 69.). Szakmai igazgató: Horváth Károly

Paks: Csernyánszki – Heffler T., Juhász, Éger (Mészáros, 82.), Szabó – Könyves (Eppel, 55.), Kovács G. (Vayer, 73.), Lázok, Sifter, Heffler N. – Tököli. Vezetőedző: Tomislav Sivic

Gólszerzők: Pál (23.), illetve Lázok (28.)

Sárga lap: Takács (27.), Windecker (71.), illetve Kovács G. (12.), Szabó (26.), Éger (76.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik