Foci

Pontokat buktak Dzsudzsákék

dzsudzsák (dzsudzsák balázs, )
dzsudzsák (dzsudzsák balázs, )

Az orosz Premjer League 23. fordulójának nyitómérkőzésén a Dinamo Moszkva az Amkar otthonában játszott 1-1-es döntetlent.

Fotó: fcdinamo.ru

Dzsudzsák Balázs csapata pedig az utóbbi időben elkapta a fonalat, hiszen legutóbbi négy meccsükön a megszerezhető 12 pontból tízet összeszedtek. Velük ellentétben az Amkar csak szenved, az elmúlt hetekben csak a ligautolsó Alanyia Vlagyikavkazt tudták elintézni. Éppen ezért számítottak a fővároisak a találkozó esélyeseinek, még ha idegenben is kellett volna nyerniük.

Azonban a vezetést a hazaiak szerezték meg, Peev büntetője révén, de több helyzetet is dolgoztak ki, mint a Dinamo, így megérdemeltek jutottak előnyhöz.

A szünet után minden egy lapra tettek fel a vendégek, de a Dzsudzsák-Kurányi-Ignatovich trió ezúttal hatástalannak bizonyult. Végül egy gólt csak begyötörtek a moszkvaiak, pontosabban Noboa, így 1-1-re végződött a találkozó.

A Dinamo Moszkva átmenetileg még az 5. helyen áll, de a forduló végére akár két helyet is visszacsúszhat, míg az Amkar továbbra is a 11. Dzsudzsák Balázst a 87. percben hozta le edzője.

Eredmény – orosz bajnokság, 23. forduló

Amkar – Dinamo Moszkva 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Peev (29.-büntetőből) illetve Noboa (72.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik