Foci

Helyreáll a rend Madridban?

iker casillas (iker casillas, )
iker casillas (iker casillas, )

A hosszú ideje sérüléssel bajlódó Iker Casillas ismét bekerült a Real Madrid keretébe. A kapus azonban vélhetően még egy ideig nem léphet pályára.

Fotó: AFP

A világ- és Európa-bajnok hálóőrnek még január 23-án, a Valencia elleni Király-kupa mérkőzésen tört el a kézfejcsontja. Casillas így több mint két hónapot volt kénytelen kihagyni, de felépült, és már az edzések is jól mennek a spanyol játékosnak.

Így José Mourinho ismét beválogattta a keretbe Casillast, de a portugál mester leszögezte, továbbra is Diego Lopez marad a kezdő. Ennek ellenére a madridiak kapitánya közel került ahhoz, hogy ismét vele kezdődjön a Real Madrid névsora.

Tehát szombaton, a Levante elleni bajnokin még csak a padra ülhet le Casillas, de idővel vélhetően visszaveszi helyét a kapuban.

“Visszaszerezte régi formáját, így bekerült a keretbe. Az edzéseken jól teljesített a héten, mi pedig boldogok vagyunk, hogy visszatért a szezon legfontosabb szakaszára” – nyilatkozta Aitor Karanka, a fővárosiak segédedzője.

A Real Madrid kedden Törökországba utazik, hogy lejátssza a formalitásnak tűnő visszavágót a Galatasaray ellen, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik