Foci

Rendőrökre támadtak az Arsenal-játékosok

Arsenal de Sarandi (arsenal de sarandi)
Arsenal de Sarandi (arsenal de sarandi)

A dél-amerikai labdarúgásról pár dolgot tudunk: termelik a zseniket, mint például Ronaldinho, vehemensek a szurkolók, de hogy a futballisták olykor fegyveres rendőröket is rugdosnak...

„A béke vagy te, Sport!”
Foto: AFP

A dél-amerikai Libertadores-kupa rendre tartogat meglepő eseményeket, eredményeket. A csoportkörök szerdai játéknapján például a brazil Atletico Mineiro fogadta az argentin Arsenal de Sarandi csapatát.

A brazil csapat Ronaldinho zsenialitásával – 2 gól, 1 gólpassz – 5-2-vel küldte haza az arsenalosokat. Bő egy hónapja sem volt erőszaktól mentes a két csapat első meccse (2-5), akkor az Arsenal védője, Diego Braghieri majdnem „kivégezte” a brazil sztárt.

A vendégek most is nehezen viselték az újabb méretes zakót. Már a szünet előtt balhéztak, aztán a meccs végén a rendőröknek kellett rendet tenni. Olyat mondjuk már magyar labdarúgópályán is láttunk, hogy megvadult szurkolókat kellett a rendfenntartóknak megregulázni.

Olyat is, hogy Urbán Flóri TV-székházat ostromol. De hogy a szent gyepen játékosok kerüljenek konfliktusba rohamrendőrökkel??? Ennek fele sem tréfa…

Videó – a sportérték, azaz Ronaldinho zseniális gólja 3:10-től

Ajánlott videó

Olvasói sztorik