Foci

Sivic ráhúz egy évet Pakson

Tomislav Sivic és a Paksi FC szerdán megegyezett a vezetőedző szerződésének meghosszabbításáról.

A szakember jelenlegi kontraktusa az idény végéig szól, ám a klub nem akarta megvárni a nyarat és már most, a szezon közben hosszabbítást kezdeményezett. Tomislav Sivic pedig rábólintott erre – derül ki a paksifc.hu cikkéből.

„Jól érezem magam, és egy olyan kemény munkába kezdtünk bele, aminek kifutására kevés az idő nyárig. Ezért tehát a hosszabbítás. Ősszel olyan klubhoz szerződtem, amelyik a közelmúltban érte el eddigi legnagyobb sikereit. Jelenleg azon dolgozunk, hogy hasonló szép eredményeket tudjunk elérni. Ehhez újra kellett kezdeni mindent, és ez nagyon nehéz dolog. Talán nehezebb feladat megismételni valami kimagaslót, mint először elérni azt. Már csak azért is, mert jóval erősebb, jóval jobb lett a magyar NB I., mint volt pár évvel ezelőtt. Ezért nekem ez egy igazi kihívás volt, és még most is az. Ezért is vállaltam el annak idején a vezetőedzői posztot, és most ezért is hosszabbítottam szívesen” – mondta a klub hivatalos honlapjának Sivic mester.

A vezetőedző elmondta, elégedett a Paks szereplésével, de azon van, hogy az együttes meccsről-meccsre látványos játékkal rukkoljon elő. Egyébként amióta Sivic irányítja a tolnaiakat, azóta az eredmények is jönnek: 15 bajnokit játszott vele az együttes, ezeken hat-hat győzelem és döntetlen mellett csak háromszor kapott ki, ezzel fel is jött a tabella nyolcadik helyére.

„Azt szeretem, ha egy klubnak, mindig van valamilyen jövőképe. Abban az esetben, ha ez az én elképzeléseimmel is megegyezik, akkor ott szívesen dolgozom. Amennyiben megmarad az összhang, és mindkét fél elégedett tud maradni, akkor miért ne?” – válaszolta arra a felvetésre, hogy el tudja-e magát képzelni öt év múlva is Pakson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik