Foci

Messi mégis játszhat a PSG ellen

Lionel Messi (lionel messi, )
Lionel Messi (lionel messi, )

Az FC Barcelona argentin támadójának sérülése nem olyan súlyos, mint elsőre hitték, így Messi pályára léphet a BL-negyeddöntő visszavágóján.


Barcelonában is rohamozhatja majd a PSG kapuját – Fotó: Facebook

Kedden este a francia fővárosban találkoztak a csapatok a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese között: egy remek, pörgős meccsen 2-2-es döntetlen született, ami a katalánoknak kedvez.

A találkozón azonban a Barca elvesztette Mascheranót és Messit, hiszen mindkét játékost sérülés miatt kellett lecserélni, és úgy tűnt, egyikőjük sem játszhat a visszavágón. Az alapos orvosi vizsgálatok azonban kimutatták, hogy Messi combsérülése nem komoly, és minden bizonnyal felépül a párharc második felvonására.

A támadó csak a szombati, Mallorca elleni spanyol bajnokin nem áll majd csapata rendelkezésére, kihasználva az időt a pihenésre, hogy a PSG ellen jövő szerdán bevethető legyen.

A játékos maga is biztosította szimpatizánsait, hogy sérülése nem komoly, és reméli, hogy csapattársa, Javier Maccherano térde hamarosan rendbejön: “Hamarosan visszatérek, szerencsére nincs nagy baj. Nagyon sajnálom Maschét, kívánok neki sok erőt, hogy mihamarabb felgyógyuljon” – tette közzé Messi saját Facebook oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik