Foci

Messi és Mascherano is kihagyja a visszavágót

Mascherano (mascherano, barcelona fc, )
Mascherano (mascherano, barcelona fc, )

A Marca azt írja, Messi lovaglóizmával van a baj, míg Mascherano részleges térdszalagszakadást szenvedett a jobb térdében.

Súlyos vezéráldozatokat követelt a Barcelonától a Bajnokok Ligája negyeddöntő keddi játéknapjának párizsi összecsapása. A 2-2-es döntetlent hozó mérkőzés első félidejének végén Lionel Messi kapott a combjához, míg a meccs 84. percében Maschareno ütközött csapattársával, Jordi Albával és esett szerencsétlenül.

A spanyol napilap, a Marca internetes kiadványa ma arról számol be, hogy az argentín klasszis lovaglóizma sérült meg. Az első orvosi vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy ugyan a húzódás nem túl súlyos, de 2-3 hetes kihagyásra kell számítani. Így a háromszoros aranylabdás az egy hét múlva esedékes visszavágón szinte biztosan nem játszhat, de továbbjutás esetén kétségessé válik az elődöntő első mérkőzése is.

A szintén argentín védő, Mascherano még rosszabbul járt: neki a jobb térdében szakadt be a szalag, ami legalább hathetes kihagyást jelet. Így elég komoly bajba kerül a katalán csapat védelme, hiszen Puyol és Adriano sérülésből lábadozik, Abidal már annyira nem bevethető. Talán Sergio Busquets lehet az, aki visszalép a védelem tengelyébe.

A játéknap másik mérkőzésén a Bayern hazai pályán 2-0-ra elintézte a Juventust.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzések:

Paris Saint-Germain (francia) – FC Barcelona (spanyol) 2-2 (0-1)
gól: Ibrahimovic (80.), Matuidi (94.), illetve Messi (38.), Xavi (89., büntetőből)

Bayern München (német) – Juventus (olasz) 2-0 (1-0)
gól: Alaba (1.), Müller (63.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik