Foci

Pizarro: Nagyszerű érzés volt a mesternégyes

claudio pizarro (claudio pizarro, )
claudio pizarro (claudio pizarro, )

A perui csatár kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen a Hamburg elleni 9-2-es sikerből négy góllal vette ki a részét.

ABayern München szombat este kivégezte a Hamburgot, hiszen a Bundesliga éllovasa 9-2-re tudott nyerni, Pizarro mesternégyest ért el, Robben duplázott, de betalált rajtuk kívül Shaqiri, Ribery és Schweinsteiger is.

A bajorok a félidőben már 5-0-ra vezettek, majd volt már 8-0 is a második félidőben, de a Hamburg becsületét megmentette Bruma és Westermann, így nem nullázták le a Hamburgot.

“Négyszer betalálni fantasztikus érzés volt. Nagyon jól játszottunk, és remek formában voltam” – mondta Pizarro a meccs után.

“A csapat remekül muzsikált. Bajnokok akarunk lenni, és ez az eredmény is mutatja, szinte már a magunkénak érezhetjük a trófeát. Persze szeretnénk két másik elsőséget is szerezni, a Bajnokok Ligájában és a Német Kupában.”

A perui támadó ezzel a négy találattal már a 10. a Bundesliga mindenkori góllövőlistáján: 164 alkalommal volt eredményes a német élvonalban, megelőzve a Bayern legendáját, Karl Heinz Rummeniggét. Pizarro előtt a 9. helyen Hannes Löhr, a Köln egykori játékosa áll 166 góllal, vagyis minden bizonnyal hamarosan megelőzi őt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik