Foci

PSG: 150 százalék kell a Barca ellen

A Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében a Barcelonával találkozik. A franciák szerint erőn felül kell teljesíteniük a továbbjutáshoz,

Ezt a párizsiak középpályása, Blaise Matuidi nyilatkozta, arra utalva, hogy minden energiájukat mozgosítaniuk kell ahhoz, hogy megnyerjék a párharcot, hiszen a legjobb négy közé jutásért a világ egyik legjob alakulatát kell két vállra fektetniük.

A Ligue 1 listavezetője az előző bajnoki fordulóban csak nehezen tudott 1-0-ra nyerni a Montpellier ellen, de ebből az eredményből nyilván nem szabad kiindulnunk, mint ahogy abból sem, hogy a Barcelona “csak'” 3-1-re verte a Rayo Vallecanót.

“Nagyon jó meccs lesz. Persze tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz a világ egyik legjobb együttese ellen. Reméljük, hogy mindenki mögénk áll majd, mi pedig 150 százalékot nyújtunk” – mondta Matuidi, aki a francia válogatottal kedden a spanyolokat fogadta vb-selejtezőn.

“Számos spanyol válogatott labdarúgójuk van, ez igaz. De  nem szabad megfeledkezni más sztárokról sem, mint Lionel Messi, Dani Alves, vagy Javier Macherano, akik mind remek futballisták.”

A BL keddi játéknapján PSG-Barcelona és Bayern München-Juventus összecsapásokat rendeznek 20:45-ös kezdéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik