Foci

A Puskásban is megy a Fradinak

böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )
böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )

A Ferencváros új otthonában, a Puskás Ferenc Stadionban győzte le az Egert 4-0-ra. A sikerből Böde Dániel két góllal vette ki a részét.

Az Albert Stadion bontása miatt kellett elköltöznie a Fradinak a Puskásba. A zöld-fehérek első meccsüket meg is nyerték az “új otthonukban”, hiszen a kiesőjelölt Eger ellen sikerült diadalmaskodniuk.

A meccset remekül kezdte a Fradi, hiszen Böde Dániel, aki a magyar válogatott hőse volt a törökök elleni vb-selejtezőn, már a 3. percben betalált: egy szöglet után bólintott a kapuba.

Nem sokkal később Jenner is góllal jelentkezett, hiszen Leonardo középre adását küldte a gólvonal mögé. A hevesiek helyzetét tovább rontotta, hogy a 18. percben Mecinovic megkapta második sárgáját is, így emberhátrányba került az Eger. Ennek ellenére nem növelte góljai számát az első 45 percben az FTC, bár a helyzeteik megvoltak.

A második felvonásban Peric és Orosz is közel járt az újabb gólhoz, a harmadikat mégis Somalia jegyezte, hiszen nagy bombát ragasztott a jobb felsőbe.

Böde nem állt meg egynél szombat este, a 75. percben Jenner labdáját küldte a léc alá. Ezzel ki is alakult a végeredmény, a Fradi 4-0-ra nyert, és fellépett a 4. helyre, míg az Eger maradt a 15.

A mérkőzés szünetében Böde Dániel érdekes nyilatkozatot adott, ezt IDE kattintva nézhetitek meg.

Eredmény – OTP Bank Liga, 21. forduló
Ferencvárosi TC – Egri FC 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Böde (4., 75.), Jenner (10.), Somalia (68.)

FTC:
Jova – Somalia, Besic (Klein, 46.), Gyömbér, Sváb – Józsi, Cukic – Jenner, Böde, Leonardo (Jovanovic, 76.) – Peric (Orosz, 63.) Vezetőedző: Ricardo Moniz.

Eger: Brljak – Balog Zs., Rakovic, Mecinovic, Vidovic (Kabele, 61.) – Preklet (Horváth, 70.), Albert Á., Buac, Németh N. (Koné, 46.), Koós – Szabó B. Vezetőedző Mészáros Ferenc.

Sárga lap: Mecinovic (15.)

Piros lap: Mecinovic (18.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik