Foci

A Kaposvárnak ment jobban a sárdagasztás

Balázs Benjámin (balázs benjámin)
Balázs Benjámin (balázs benjámin)

A tizenegyest is hibázó Kaposvári Rákóczi hazai pályán 3-0-ra nyert a Lombard Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

A Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ) úgy döntöttek, hogy a játékvezetők dönthetik el, lejátsszák-e az adott meccseket, vagy sem. Kaposváron Andó-Szabó úgy döntött, hogy lesz mérkőzés, így megrendezték a Pápa elleni bajnokit.

Az első félidőben az látszott igazán, hogy a felázott pálya megnehezíti a játékosok dolgát, igazán nagy helyzet tulajdonképpen egyik kapu előtt sem alakult ki, de a Kaposvár tűnt aktívabbnak. A hazaiak a második játékrészben többször is betalálhattak volna: a felvonás első perceiben Pavlovic csúsztatott centikkel a kapu mellé, majd a 68. percben a csereként beálló Waltner bombázott fölé egy büntetőt, amit még egy Balázs ellen elkövetett szabálytalanságért adtak meg.

Percekkel később Waltner jóvá tette hibáját, ugyanis a pápai védőket megbolondító Balázs passza után közelről a hálóba gurított (1-0). Sőt, nem sokkal a középkezdést követően újra büntetőhöz jutott a Rákóczi, ezúttal Oláh állt a labda mögé és nem hibázott (2-0). Az i-re a pontot az egész mérkőzésen jól játszó Balázs tette fel, egy védelmi hiba után gurított az üresen maradt pápai kapuba (3-0), beállítva a végeredményt.

Eredmény – OTP bank Liga, 21. forduló

Kaposvár, 1500 néző, Vezette: Andó-Szabó

Kaposvári Rákóczi – Lombard Pápa 2-0 (0-0)

Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Bank, Kovács O., Jánvári – Balázs, Safaric, Oláh (Haruna, 89.), Horváth T. (Zámbó, 84.) – Pavlovic, Vrucina (Waltner, 63.)

Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Orozco, Rodenbücher, Németh M. – Quintero (Beliczky, 72.), Arsic, Tóth B. (Lagator, 77.), Maróti (Dlusztus, 86.), Szabó O. – Maric

Gólszerzők: Waltner (80.), Oláh (84. – 11-esből), Balázs (90.)

Sárga lap: Vrucina (27.), Kovács O. (64.), illetve Orozco (45.), Maric (69.), Rodenbücher (75.), Tóth G. (82.), Németh M. (83.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik