Foci

Bödére máris szemet vetett a Kolozsvár

böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )
böde dániel (böde dániel, ftc, ferencváros, )

Román lapértesülések szerint a Ferencvárossal nemrégiben együttműködési szerződést kötő CFR focicsapata leigazolná Böde Dánielt.

A sport.ro arról ír, hogy Pászkány Árpád, a kolozsvári klub tulajdonosa nagy változásokat tervez csapatánál, több labdarúgót is szélnek ereszthet a nyáron. Pászkánynak már kiszemeltjei is vannak, az egyikük pedig a Ferencváros gólfelelőse, Böde Dániel.

A 26 éves támadó kedden csereként beállva talált be Isztambulban, így a nemzeti csapat egy ponttal tért haza Törökországból.

A korábban Pakson játszó Bödét a sport.ro egy magas és erős, ugyanakkor technikás labdarúgóként mutatja be, az árát pedig 700 ezer euróra lövi be a transfermarkt.de oldalra hivatkozva. A cikkben megjegyzik, hogy az összeg kifizetése problémát jelenthet a Vass Ádámot is a soraiban tudó CFR-nek.

A Kolozsvár és a Ferencváros egyébként múlt vasárnap, az Albert Stadion búcsúmeccse előtt együttműködési megállapodást kötött egymással, melynek értelmében az erdélyi együttestől érkezhetnek labdarúgók a zöld-fehérekhez. A jelek szerint ez visszafelé is működhet.

A CFR 23 fordulót követően csak a hetedik a román élvonalban a nagy várakozások ellenére, a Liga 1-ben pedig csak az első három hely ér európai kupaselejtezőt. A harmadik pozícióban tanyázó Pandurii kilenc ponttal előzi meg a Kolozsvárt.

A Cluj egyébként a szezonban szerepelt a Bajnokok Ligája főtábláján, a Bragát oda-vissza verte a csoportjában és 1-0-ra nyerni tudott az Old Traffordon is, a Manchester United otthonában. A H csoportot végül a harmadik helyen zárta, így az Európa Ligában folytathatta az együttes, ám az egyenes kieséses szakasz első körében az Internazionale 5-0-s összesítéssel ejtette ki az erdélyi csapatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik