Foci

Mourinho a nyáron lelép, a Chelsea lehet a befutó

José Mourinho (josé mourinho, )
José Mourinho (josé mourinho, )

A Real Madrid vezetőedzője elismerte, hogy a jövője Spanyolországban bizonytalan, és minden bizonnyal egy olyan klubnál vállal majd állást, ahol már dolgozott.

A portugál trénert már korábban is hírbe hozták más csapatokkal, és a spanyol sajtó is szeret cikkezni arról, hogy éppen vajon mikor csomagol össze az edző, és áll tovább. Ez a helyzet most talán annyival másabb, hogy maga Mourinho mondta, vélhetően egyik korábbi klubjához távozik a nyáron.

A befutó a Chelsea lehet, hiszen az angoloknál van terítéken az edzőváltás. Az 50 éves tréner, korábban a Portóval, a Chelsea-vel és az Internazionaleval ért el sikereket. A londoniakhoz 2004-ben érkezett, miután a portugálokkal megnyerte a Bajnokok Ligáját, és 2007-ben távozott Milánóba. A három szezon alatt két bajnoki címhez segítette a Chelsea-t.

A kép most tiszta, Rafa Benitezt ugyanis nagyon nem szeretik a Kékeknél, így vélhetően csak átmeneti megoldás volt részükről, hogy leigazolták a spanyolt a kispadra, így nyitva áll az ajtó Mourinho előtt.

“Nem tudom, mi történik majd a következő szezonban. Nem könnyű új célpontot választani, miután dolgoztam már Angliában, Portugáliában, Olaszországban és Spanyolroszágban. Talán visszatérek valahova, ahol már jártam, és meglepetést okozok” – mondta José Mourinho.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik