Foci

Anglia nem a döntetlenért megy Montenegróba

hodgson cole (angol válogatott, roy hodgson, ashley cole, )
hodgson cole (angol válogatott, roy hodgson, ashley cole, )

Csoportrangadót játszik az angol és a montenegrói válogatott a világbajnoki kvalifikációs sorozat 6. fordulójában.

Anglia jelenleg két ponttal lemaradva a 2. helyen áll a brazíliai foci-vb-re kvalifikáló európai selejtezősorozat H csoportjában.

Az angolok a lengyelek és az ukránok előtt 6 ponttal vezetnek, így bízvást mondhatjuk, hogy a balkáni állam és Roy Hodgson csapat között dől majd el a csoportelsőség.

“Nem a döntetlenre fogunk játszani, mert sohasem tettük ezt a múltban sem. Vagyunk annyira támadószelleműek, hogy megnyerjük a mérkőzést” – mondta a kapitány, aki Branko Brnovic montenegrói kapitány szavaira is reagált, amely szerint az angolok már elkezdték menteni magukat nyilatkozataikkal.

“Ez csak lélektani hadviselés az ellenfél edzőjétől, semmi több. Meg vagyok lepve, hogy ő azt gondolja, a vereség nem fáj. A vereség mindenkinek fáj. Ha arra gondolt, hogy el kell fogadnunk, hogy mi vagyunk az esélyesek, akkor elfogadjuk” – így a legutóbb 8-0-s győzelmet arató angolok szövetségi kapitánya.

Az angol válogatottban egyetlen sérült sincs, mindenki egészséges. Hodgson azért sem aggódik, mert Montenegróban legutóbb kiállították Wayne Rooney-t a két válogatott találkozóján.

A két csapaz 21 órakor kezd Podgoricában. A csoportban kedden rendeznek még Lengyelország-San Marino és Ukrajna-Moldova mérkőzéseket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik