Foci

Moniz nem volt elégedett a győzelemmel

ricardo-moniz(1)(960x640)(1).jpg (ricardo moniz)
ricardo-moniz(1)(960x640)(1).jpg (ricardo moniz)

A Ferencváros jutott be elsőként a Ligakupa döntőjébe, ráadásul kettős győzelemmel. Ricardo Moniz mégsem volt elégedett a szombat esti teljesítménnyel.

Ahogy azt megírtuk, a Fradi 3-1-es sikere után szombaton 1-0-ra verte az Egri FC-t a Ligakupa elődöntőjében, így a zöld-fehérek lesznek ott a sorozat fináléjában, ahol minden bizonnyal a Videoton lesz majd az ellenfelük. A fehérváriak is 3-1-es sikert arattak a Pécs ellen, így meglepetés lenne, ha a baranyaiak lépnének tovább a döntőbe.

Az egriek már így is túlteljesítették az elvárásokat, így nem lehetnek csalódottak a ligakupás szerepléssel: az előző körben a Győri ETO-t búcsúztatták.

“Az első félidőben kicsit passzívan játszottunk, főleg a két szélen, nem ezt kértem a játékosoktól. A második félidőben már jobbára az történt amit gyakoroltunk és megbeszéltünk. Minden elismerésem a játékosoké, sajnos azt az egy-két nagy helyzetet, amink volt, nem tudtuk berúgni” – értékelte a látottakat Mészáros Ferenc, a hevesiek trénere.

“Nagyon fontos, hogy egy ilyen mérkőzésen ne kapjunk gólt. Megérdemelten jutottunk be a döntőbe. Nem vagyunk megelégedve a mutatott játékkal, a játékosaink kreativitásával, sokkal bátrabban, felszabadultabban, vállalkozóbb kedvvel kell játszani az ellenfél tizenhatosa környékén” – ezek már Ricardo Moniz szavai. A holland szakember javítana a Fradi játékán, és erre minden bizonnyal szükség is lesz, hiszen a döntőben minden hiba megbosszulhatja magát.

Ráadásul a Ferencváros először jutott be a Ligakupa fináléjába, de a zöld-fehérek vélhetően nem állnának meg itt, történelmet írnának a kupa elhódításával is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik