Foci

Gólnélküli mérkőzéssel búcsúzott az Albert Stadion

Albert Stadion (albert stadion, )
Albert Stadion (albert stadion, )

A Ferencváros labdarúgócsapata 0-0-s döntetlent játszott a CFR Cluj ellen az Albert Stadion utolsó mérkőzésén.

Nagy ünnepség előzte meg a búcsúmeccset, a kezdőrúgást pedig ifjabb Albert Flórián végezte el. A zöld-fehérek kezdőjében a közelmúltban visszavonult labdarúgók is szóhoz jutottak, kezdő volt Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Rósa Dénes, Lisztes Krisztián és Keller József is. Lipcseit 20 perc játék után cserélték le, ekkora a pályára rohantak a játékostársak és körbeállták a kezdőkörben – írja a fradi.hu.

A második felvonásban Hakola révén büntetőt hibázott a Ferencváros. Ez volt a találkozón egyébként a legnagyobb gólszerzési lehetőség, a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, a végeredmény pedig 0-0 lett.

Az Üllői úti létesítményben a Ferencváros 1-0-ra elvesztette első bajnoki mérkőzését a Vasas ellen, az utolsót viszont megnyerte, méghozzá az ősi rivális Újpest ellen 2-1-re. Az utolsó hivatalos találkozót szombaton játszotta az együttes otthon: a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján 1-0-ra nyert az Eger ellen, így bejutott a fináléba.

A találkozó után tűzijátékkal búcsúztatták el a stadiont, melynek bontását hamarosan megkezdik. Az új aréna a tervek szerint 2014 végére készül el, addig a Puskás Ferenc Stadionban játssza mérkőzéseit a Fradi.

Eredmény

Ferencváros – Kolozsvár 0-0

FTC: Ranilovic (Kunsági, 46.) – Jovanovic, Dragóner (Simita, 29.), Keller (Birtalan, 29.), Balog (Somalia, 74.) – Rósa (Pantelisz, 29.), Lipcsei (Vass, 19.), Csilus, Lisztes (Nehéz, 29.) – Gárdos, Hakola

Kolozsvár: Felgueiras – Pinto (Panin, 12.), Maftei, Piccolo, Rada – Godemeche, Muresan, Muniru, Rui Pedro – Kapetanos, Deac

Gólszerző:

Sárga lap: Csilus (34.) illetve Muniru (35.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik