Foci

Akár távozhat is a Liverpool legjobbja

luis suarez, liverpool (luis suarez, )
luis suarez, liverpool (luis suarez, )

Luis Suárez, a Liverpool uruguayi labdarúgója jól érzi magát jelenlegi klubjánál, de nem zárja ki a távozás lehetőségét.

Ha futballszerető emberek közt szóba kerül a Liverpool, akkor a Vörösök ikonja, Steven Gerrard neve mellett a legsűrűbben emlegetett labdarúgó nem más, mint Luis Suárez. A 26 esztendős csatár szédületesen jó formában játszik, 29 bajnokin 22 találatnál jár, máris megduplázta előző szezonban szerzett góljai számát. És hol van még az idény vége?

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy a dél-amerikai focistát nagycsapatok vinnék, a Bayern München és a Juventus érdeklődéséről hallani a legtöbbet. Na meg a Manchester Cityéről.

„Boldog vagyok Liverpoolban, de a labdarúgás világában sosem tudhatod, mit hoz a holnap. Minden játékos elitklubban szeretne játszani, nincs ez másképp velem sem. Ilyen csapat a Liverpool is, új menedzserünk van, aki a lehető legtöbbet hozza ki belőlünk, reméljük, hogy ez már a következő szezonban meghozza a gyümölcsét. Ugyanakkor, ha olyan csapatok szeretnének a soraikban tudni, akiknek nagyobb az esélyük az európai kupaporondon való indulásra, akkor szívesen meghallgatom az ajánlatukat. Aztán majd eldöntöm, hogy menni akarok vagy maradni” – mondta az uruguayi focista, aki jelenleg hazája válogatottjával készül a közelgő világbajnoki selejtezőkre.

Nem lesz könnyű Suárezt Liverpoolban tartani, annyi bizonyos. A Vörösök jelenleg a tabella hetedik helyén tanyáznak az Európa Liga-selejtezőt érő ötödik helytől is öt ponttal el vannak maradva, az Arsenal ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott. Márpedig az uruguayi focista a nemzetközi porondra vágyik, az angliai kupasorozatoktól pedig már rég búcsúzott a csapat, csak a bajnokságból juthat ki Európába a klub.

Aggodalmas időszak vár a liverpooli szurkolókra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik