Foci

Tisztogatás várható az Old Traffordon?

Anderson, Javier Hernandez (javier hernandez, anderson, )
Anderson, Javier Hernandez (javier hernandez, anderson, )

A nyáron több labdarúgó is elhagyhatja az angol labdarúgó-bajnokságot vezető Manchester United csapatát.

Az angol Daily Mail arról ír, hogy az egyik távozó a brazil Anderson lehet majd. A most 24 esztendős labdarúgó még nagy reményekkel érkezett a Portótól még 2007-ben, ennek egyik bizonyítéka a Vörös Ördögök által érte kifizetett mintegy 20 millió font is.

Anderson ebben a szezonban nem sok sót evett meg, ugyan volt egy pazar meccse a Reading ellen (gólt is lőtt), azonban az egyértelmű, hogy Tom Cleverley, Michael Carrick és Ryan Giggs is előrébb van nála Sir Alex Ferguson rangsorában. Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy mindössze 12 bajnokin jutott szóhoz az idényben. A hírek szerint ő azt tervezi, hogy a nyáron visszatér Portugáliába.

Javier Hernandezt is foglalkoztatja a távozás gondolata, ugyanis a mexikói csatár is többször szeretne kezdeni. Ő eddig 15-ször volt a pályán a kezdő sípszó pillanatában a Premier League-ben, kilencszer pedig becserélte őt Sir Alex. Jelenleg nyolc találatnál jár.

Paul Scholes várhatón újra és immáron végleg szögre akasztja majd a stoplist, míg Nanit, Alexander Buttnert és Anders Lindegaardot áruba bocsájthatja a Manchester United.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik