Foci

Cavani mehet, ha megfizetik

edinson cavani (edinson cavani,)
edinson cavani (edinson cavani,)

Az olasz Napoli elnöke,Aurelio De Laurentiis elmondta, eladja legjobb csatárát, Edinson Cavanit, ha valaki kifizet érte 70 millió eurót.

Az uruguayi válogatott és a Napoli kiváló csatára iránt számos európai topcsapat érdeklődik, ám mivel meglehetősen borsos ára van Cavaninak, eddig még egy klub sem tett konkrét ajánlatot érte.

De Laurentiis viszont ironikus kijelentést tett, hiszen azt mondta, vihetik a legjobb nápolyi futballistát, csak tegyenek le az asztalra 70 millió eurót.

“Nagyon magas kivásárlási árat határoztunk meg a szerződésében, mert azt akarjuk, hogy Nápolyban maradjon” – mondta a klubelnök.

“A záradék létezik, és ha valaki kifizetné az összeget, hajlandóak lennénk tárgyalni. Persze legyen világos, hogy a végső döntés Edinson kezében van. Tudja, hogy itt tisztelik és szeretik az emberek. Nem csak a góljaiért, hanem mert egy komoly és udvarias ember.”

A 26 éves labdarúgót korábban a Paris Saint-Germainnal hozták hírbe, hiszen a franciák könnyen ki tudnák fizetni érte ezt az összeget, de a Chelsea és a Manchester Citynél is szóba került a neve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik