Foci

A lelátón őrjöngött Banderas

antonio banderas (antonio banderas, )
antonio banderas (antonio banderas, )

A spanyol színész, Antonio Banderas Málagában született, így nem is szurkolhat más csapatnak, csak a kék-fehéreknek. Banderas ott volt a Porto elleni BL-meccsen is.

A Málaga mondhatjuk, meglepetésre jutott tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, hiszen a Porto elleni párharc első mérkőzését gyenge játékkal, helyzetek nélkül vesztették el 1-0-ra. Így a portugálok számítottak esélyesnek a visszavágón is, azonban szerda este Isco és Santa Cruz találataival 2-0-ra nyert a Malaga, vagyis összesítésben 2-1-el jutottak be a legjobb nyolc közé.

Ezt a győzelmet Antonio Banderas a helyszínen követte figyelemmel, hiszen ott volt a La Rosaledában, és szenvedélyesen szurkolt kedvenceinek.

A találkozó után azonban dühösen nyilatkozott, hiszen nagyon jól megy csapatának a BL-ben, az UEFA mégis kizárta egy évre az európai kupaporondról a Málagát, tartozásai miatt.

„Még várunk a Sportdöntőbíróság határozatára, és reméljük, az igazság fog nyerni. Ez egy nagyon kemény döntés, ami a spanyol focira is negatív hatással van” – mondta Banderas.

Persze a színész örült is, hiszen történelmi tettet hajtott végre a Málaga azzal, hogy bejutott a negyeddöntőbe.

„Általában egyedül nézem a meccseket a televízióban, és most hirtelen itt vagyok a honfitársaimmal. Ez nagyon szép. Nem csak a csapat, a város is megérdemli ezt a sikert. Nem számít, kit kapunk a következő körben, mivel a Málaga élvezni fogja a párharcot. Európa legjobb nyolc együttese között lenni, hihetetlen élmény a szurkolóknak, hiszen sok éven át szenvedtünk” – tette hozzá Banderas.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolását az UEFA március 15-én tartja. A legjobb nyolc közé a Galatasaray, a Juventus, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Barcelona, a Real Madrid, a Paris-Saint Germain és a Málaga jutott be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik