Foci

Itt a magyar bundamaffia térképe – rajz, nevekkel!

kutasi róbert (kutasi róbert)
kutasi róbert (kutasi róbert)

Ügyészségi bizonyíték! Főnökök, vezetők, beosztottak, végrehajtók , alá, fölérendeltségi viszonyok. További NB1-es játékosok nevei, akikről még eddig nem hallottunk! Döbbenet!

A rangado.hu tovább folytatja a magyar labdarúgást behálózó csalássorozat, de nevezzük nevén, bunda, fogadási maffia térképének felderítését. Teszi mindezt ügyészségről származó dokumentumok alapján – állításuk szerint. Most a jelenleg Dubaiban tartózkodó egyik koronatanú Horváth Gábor által kézzel rajzolt és aláírt papírt mutatnak be, ahol az egykori játékos vallomásában felrajzolta a magyar szál általa ismert elkövetőit, mindazokat, akikről ő úgy tudta benne vannak a buliban.

A RAJZOT A NEVEKKEL ITT ÉRHETED EL!

Döbbenetes, de a felsoroltak közt a magyar labdarúgás meghatározó alakjainak olvasható a neve, számos olyan futballista szerepel rajta, akik jelenleg is aktív NB1-es játéksok. Kapusok, edzők, akiket a szurkolók csapatuk emblematikus figurájaként tiszteltek, de pl. szerepel rajta az MTK feltehetőleg teljes junior csapata! A rangado.hu legutóbbi írásában azt állítja, az egy éve, 2012 március elején öngyilkosságot elkövető egykori REAC klubigazgató Kutasi Róbert azért vetett véget életének, mert Horváth Gábor rá is vallott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik