Foci

Coulibaly súlyos szerződésszegései

Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )
Ibrahima Sidibe, Adamo Coulibaly (ibrahima sidibe, adamo coulibaly, )

A bajnoki címvédő Debrecen labdarúgócsapatának francia csatára, Adamo Coulibaly engedély nélkül tartózkodik külföldön.

A 31 esztendős gall játékossal már egy ideje gondok vannak, a labdarúgó ugyanis később tért vissza a januári pihenőjéről, mint azt a klub előírta neki. Kondás Elemér vezetőedző korábban úgy nyilatkozott, hogy a nyártól szabadon igazolható Adamo Coulibaly hozzáállásával vannak gondok, illetve egy sérüléssel magyarázta, hogy a góllövőlistát Kabát Péterrel holtversenyben vezető (mindketten 11 találatnál járnak) támadó 2013-ban még nem lépett pályára a Lokiban.

Coulibaly azonban másként látja a helyzetet: „Elemér nem mond igazat, semmi baja a kondíciómnak, ha lehetőséget kaptam volna a Kecskemét ellen, rúgtam volna két gólt, nekem ez nem probléma, viszont a tulajdonos utasítására nem játszat. A klub kéthavi fizetéssel tartozik nekem, elegem van. Nem tudom, miért szórakoznak velem. A nyáron lejár a szerződésem, de még csak nem is tárgyaltunk a meghosszabbításáról. A legviccesebb, hogy még így is vezetem a góllövőlistát. Remélem, a nyáron találok magamnak csapatot” – mondta kedden a Bors online kiadásának.

A lap megkeresésére a klub cáfolta Coulibaly állításait, mondván előre kifizettek neki két hónapot, így sem neki, sem másik debreceni játékosnak nem tartozik a DVSC-TEVA. Ami a francia erőállapotát illeti, a „mérések alapján messze lemaradva a legrosszabb mutatókat produkálja”. A klub emellett azt is közölte, hogy hosszabbítani is szerettek volna vele, ám a megbeszélt találkozót Coulibaly lemondta.

Szerdán a dvsc.hu-n egy újabb közlemény jelent meg Coulibaly ügyében. A csapat hivatalos honlapja arról ír, hogy a támadó engedély nélkül jelenleg külföldön tartózkodik. Erről csak sokadik megkeresésre, sms-ben számolt be…

„Coulibaly erre nem kért és nem kapott engedélyt. Természetesen az elmúlt időszakban elkövetett súlyos szerződésszegéseinek következményei lesznek” – áll a közleményben.

Coulibaly 2009-ben érkezett Debrecenbe a Royal Antwerpentől, eddig 99 bajnokin lépett pályára a DVSC-nél. Ugyanakkor a jelek szerint, ha sor is kerülne a 100.-ra, azon már nem hajdúsági színekben játszana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik