Foci

Hajnal cáfol, nem kezdték ki a drukkerek

Hajnal Tamás (hajnal tamás, )
Hajnal Tamás (hajnal tamás, )

A magyar labdarúgó-válogatott és a VfB Stuttgart középpályása tiszta vizet öntött a pohárba egy német lapban megjelent cikk kapcsán.

Mi is írtunk róla, hogy a német Bildben megjelentek szerint a sváb együttes szimpatizánsai kipécézték maguknak Hajnal Tamást. A lap arról írt, hogy a magyar játékost azért találták meg, mert a szemükben ő képviseli az idősebb, sokat kereső játékosokat. A cikk írója ennek tulajdonította azt is, hogy Hajnal kihagyta csapata hétvégi bajnokiját.

Honfitársunk a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának nyilatkozva cáfolta, hogy megtalálták volna a drukkerek, és azt is elmondta, hogy a Lazio elleni Európa Liga-mérkőzésen sem volt különösebben ellenséges a hangulat a szurkolók részéről.

„Egyik csapattársam tervezett becserélése előtt valóban kifejezték nemtetszésüket a szurkolók, és tényleg előfordultak kellemetlen jelenetek, ennek azonban nem volt köze hozzám. Bruno Labbadia a teljes csapatról beszélt, mikor az ellenséges hangulatról nyilatkozott, és bár valóban megemlítette az én nevemet is, szó sincs arról, hogy engem kezdett ki a közönség. Volt olyan lap, ahol korrekten hozták le a sztorit, a Bild állításai azonban nem igazak, ezt a cikket leadó újságíró is elismerte a megkeresésünkre” – idézi Hajnalt az mlsz.hu.

A középpályás hozzátette, hogy a cikk utóélete már a klubon belül is téma, ezért fontosnak tartja, hogy ne alakuljon ki róla olyan negatív kép, amelynek nincsen valós alapja.

„A Bild felé megtettük a megfelelő lépéseket, bízom benne, hogy tisztázódik ez a számomra kellemetlen ügy” – zárta mondandóját Hajnal.

Ugyan a magyar labdarúgó valóban nem élete szezonját futja, és a VfB szereplése is hagy némi kívánnivalót maga után, a szurkolótábor nagy valószínűséggel nem felejtette el azt a válogatott középpályásnak, hogy 2011-es érkezése után főszerepet vállalt a klub élvonalban tartásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik