Foci

Gomes: Nem gondoltuk, hogy ismét 4-0-ra nyerünk

josé gomes (josé gomes, torghelle sándor, )
josé gomes (josé gomes, torghelle sándor, )

A Videoton simán nyert az Eger ellen az OTP Bank Liga 19. fordulójában. José Gomes nem számított arra, hogy csapata megint nagy különbségű győzelemmel hagyja el a pályát.

Az első tavaszi fordulóban a fehérváriak a Honvédot mosták le a pályáról: a fővárosiak ellen 4-0 lett a vége, köszönhetően Mitorvic, Oliveira és Kovács góljainak.

A Vidi ráadásul szombaton is egy négyest rámolt be az ellenfél kapujába: ezúttal a kiesőjelölt Eger volt a szenvedő áldozat. Szekeres duplázott, míg Brachi és Kovács egy-egy gólt jegyzett. Persze a hevesi csapat ellen egy bajnoki címre hajtó együttesnek kötelező a győzelem, ám José Gomes, a fehérváriak trénere nem számított ilyen különbségű győzelemre, még úgy sem, hogy az Eger immár tizenegy mérkőzés óta nem tud nyerni.

“Nem számítottunk arra, hogy ismét 4-0-ra nyerünk majd, egy szervezett Egerre készültünk. Ez be is jött, de a fiúk fantasztikus teljesítményt nyújtottak, nagyon jól dolgoztak, és ez az újabb magabiztos siker a napi munkának az eredménye. Miután sokan kérdeztek Juhász Rolandról, így megragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, Roli kitűnő formában és nagyszerű fizikai állapotban van, ha tehát a szövetségi kapitánynak szüksége van egy kitűnő belső védőre, nyugodt szívvel számíthat Rolandra. Mivel szerdán 90 percet végigjátszott Debrecenben – hosszú idő után először -, ezért úgy láttam jónak, ha ma pihen” – nyilatkozta a portugál mester a vidi.hu-nak.

Mészáros Ferenc már nem volt ilyen boldog, persze melyik edző lenne az egy négygólos vereség után.

“Úgy érzem, hogy az első félidőben úgy ahogy partiban voltunk a Videotonnal, de kaptunk két gólt pontrúgásból. A második játékrészben természetesen a tudásbeli és minőségbeli különbség már jelentkezett a Videoton javára, ott már nem volt kérdéses a mérkőzés sorsa. Voltak lehetőségeink, de ellenfelünknél egy-egy játékos is képes arra, hogy eldöntse a meccset, most is ez történt. A hozzáállással elégedett vagyok. Megyünk tovább, jövő héten a Paks elleni meccs az utolsó szalmaszálak egyike, és az Egert mindenki meg akarja verni, mert a 15. a tabellán.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik