Foci

Dombi felrázta a Pécset legyőző Lokit

Dombi Tibor (dombi tibor, )
Dombi Tibor (dombi tibor, )

A bajnok DVSC 4-1-re megverte a Pécs csapatát a labdarúgó NB I. 19. fordulójában.

Egy kecskeméti 0-0-lal kezdett a Debrecen tavasszal, majd jött a másik 0-0 (és a kiesés) a Ligakupában a Videoton ellen. Most a Pécs ellen gólokat is szerzett a DVSC.

Gaál Miklós remek passza után Miroslav Grumic szerezte meg a vezetést a pécsieknek, némi meglepetésre, de a 31. percben Pölöskey fejesével egyenlített a hazai csapat – az első gólját szerezte a Lokiban az ex-fradista.

Az 59. percben beállt Dombi Tibor, és fel is rázta a debreceni csapatot, amely kissé küszködött. Az ő beadásából Sidibe lőtte a második hazai gólt. Lázár Pált a 76. percben kiállította Németh, majd Horvátot is, miután ütközött Pölöskeyvel a 82. percben. Más kérdés, hogy nem ért pirosat a mozdulat.

A 11-est Szakály belőtte, majd Sidibe is lőtt még egyet, a Pécs 4-1-re kikapott.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló:

Debreceni VSC – PMFC-Mathias 4-1 (1-1)

Debrecen, 3500 néző, vezette: Németh Ádám

Debrecen: Verpecz – Nagy, Simac, Mészáros, Korhut (Czvitkovics, 78.) – Bódi, Ramos, Szakály P. – Szécsi (Dombi, 59.), Pölöskey, Kulcsár (Sidibe, a szünetben). Vezetőedző: Kondás Elemér

Pécs: Dibusz – Lázár, Balogh, Krejci, Zeljkovic – Nagy, Akassou (Uzoma, 57.), Wittrédi (Simon, 60.), Horváth A., Gaál – Grumic. Vezetőedző: Márton Gábor

Gólszerzők: Pölöskey (31.), Sidibe (64., 89.), Szakály (83., 11-esből), illetve Grumic (14.)

Sárga lap: Korhut (70.), Ramos (80.), illetve Zeljkovic (23.), Akassou (47.), Lázár (58.)

Piros lap: Lázár (76.), Horváth (82.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik