Foci

Elvesztette a fonalat a Kaposvár

Prukner László (Prukner László)
Prukner László (Prukner László)

A Kaposvár-Kecskemét találkozó után Prukner László elmondta, csapata nem tudta azt játszani, amivel korábban eredményesek voltak.

Izgalmas meccset játszott egymással a Kaposvár és a Kecskemét az OTP Bank Liga pénteki játéknapján, hiszen előbb a hazaiak szereztek vezetést, majd 3-1-re fordított a KTE, végül szépített a Kaposvár, vagyis a végjáték meglehetősen szoros volt, de végül a lilák gyűjtötték be a három pontot

A Kecskemét így eltávolodott a veszélyzónától, ráadásul ez a siker történelmi volt, hiszen a hírös városiak eddig egyszer sem nyertek Kaposváron.

“Jól játszottunk, és megérdemelten arattunk igen értékes győzelmet. Nagyon örülök, hogy a csapat kaposvári negatív sorozata megszakadt, hiszen eddig mindig kikapott itt a gárda. Boldog vagyok, hogy a játékosaim így álltak hozzá a mérkőzéshez, és bebizonyították, hogyha dolgozik az ember, annak van eredménye” – nyilatkozta Horváth Ferenc a mérkőzés után.

“A semmiből bekapott egyenlítő gól megzavarta a csapatot, onnantól kezdve kínlódás jellemezte a játékunkat. Tudtuk, hogy a kecskemétiek mit játszanak: belerúgnak egyet a labdába és ezekre próbálnak menni. Ezt egyébként teljesen jól kivitelezték. Elvesztettük a fonalat, nem jöttek azok a kombinatív elemek, amivel korábban eredményesek tudtunk lenni. Amibe pedig a Kecskemét belerúgott, az gól lett” – így értékelte a mérkőzést Prukner László, a hazaiak mestere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik