Foci

A Paks ezúttal nem adta, kapta a pofont

mvm paks (mvm paks, )
mvm paks (mvm paks, )

Az MVM Paks az előző heti hatgólos győzelme után most 3-0-ra kapott ki hazai pályán a Budapest Honvédtól.

Az első téli fordulóban a paksiak szétszedték az Újpestet, hiszen a lilák pályáján nyertek 6-0-ra. A Honvéd viszont a bajnoki címre is esélyes Videotontól kapott ki 3-0-ra, így a piros-feketék győzelmi kényszerban utaztak Paksra. 

Sokáig nem tétováztak a vendégek, hiszen már a 4. percben megszerezték a vezetést: akkor Vécsei és Vernes kényszerítőzött, majd előbbi vágta a hálóba a játékszert. Sőt, Vécsei duplázni tudott, hiszen a 12. percben Diarra átadását küldte a gólvonal mögé (0-2).

A Paks már az első félidőben megkapta a harmadikat is: ezúttal Vernes ünnepelhetett, így a szünetre tetemes előnyt szerzett a Honvéd.

A fordulás után a hazaiak mindent megtettek a szépítésért, Kemenesnek akadt is dolga bőven, de gól nem született, így maradt a 3-0.

Eredmény – OTP Bank Liga, 19. forduló
MVM Paks – Budapest Honvéd 0-3 (0-3)
Gólszerzők: Vécsei (4., 12.), Vernes (35.)

Paks: Németh G. – Sifter (Heffler T., a szünetben), Éger, Fiola, Szabó J. – Könyves (Vayer, 56.), Bartha, Lázok, Báló (Kovács G., a szünetben) – Tököli, Eppel Vezetőedző: Tomislav Sivic.

Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Lovric, Ignjatovic, Alcibiade – Zivanovic, Diarra (Nagy G., 58.), Vécsei – Vernes (Martinez, 76.), Lanzafame, Diaby (Holender, 65.) Vezetőedző: Marco Rossi.

Sárga lap: Bartha (22.), Lázok (61.), Fiola (74.) illetve Zivanovic (66.), Lanzafame (68.), Vécsei (73.), Ikenne-King (87.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik