Foci

Egyre biztosabb Rooney távozása

wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )
wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United hajlandó nyáron megválni ikonikus játékosától, Wayne Rooneytól.

Korábban a Times – mely nem arról híres, hogy a legképtelenebb pletykákat is megírja – számolt be arról, hogy a Paris Saint-Germain leigazolná a Vörös Ördögöktől a támadót, vagyis Ibrahimovic–Rooney csatársorsban gondolkodnak a francia fővárosban.

Most pedig több lap azt állítja, a United hajlandó lenne megválni a labdarúgótól. Rooney ugyanis az elmúlt hetekben kegyvesztett lett, a Real Madrid elleni BL-meccsen ráadásul csak az utolsó negyedórára küldte pályára Sir Alex Ferguson: helyette van Persie és Welbeck rohamozta a Blancók kapuját.

Éppen ezért többen úgy vélik, pályafutása véget ért az Old Traffordon, ezért a Unitednek még most kell hasznot húznia az eladásából. A körülbelül 35 millió fontos árral büszkélkedő Rooney több csapathoz is mehet, legalábbis a manchesteriek a City, a Chelsea és a PSG ajánlatát fontolhatják meg. A 27 éves futballistának még két éve van hátra a szerződéséből.

A Vörös Ördögök 2004-ben igazolták le az Evertontól. Azóta 394 mérkőzésen lépett pályára a United színeiben, és 195 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik