Foci

Messi: Ne írjon le minket senki

A Barcelona argentin klasszisa hisz abban, hogy csapata ledolgozhatja kétgólos hátrányát a Milannal szemben a Bajnokok Ligájában.

Rossz passzban van a Barcelona labdarúgócsapata. A bajnokságban 2-1-re kikaptak a Real Madridtól a vasárnapi rangadón, de ez a legkisebb probléma.

A bajnokságban ugyanis utcahosszal vezetnek. A Király Kupában 1-1-re végeztek Madridban, majd 3-1-re kikaptak hazai pályán a Mourinho-csapattól, így azt a sorozatot már elbukták.

A legnagyobb blama a Milan vendégeként érte őket, egyáltalán nem tudtak kibontakozni Milánóban, és 2-0-s vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsén.

“Az egyértelmű, hogy egy kicsivel többet kell tennünk az eddigieknél. Mostanában rossz passzban vagyunk, de tisztában vagyunk azzal, hogyan kell ezen javítani. Kulcsmeccs jön a Milan ellen, ahol minden megváltozhat” – nyilatkozta Lionel Messi, a Barcelona középpályása.

“Vissza akarunk jönni. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, de hisszük, hogy ez sikerülhet. Ha a Milan 2-0-ra tudott nyerni odahaza, mi is tudunk ilyen arányban idehaza. Tudjuk, ha egy gólt találnak, akkor még inkább nehéz dolgunk lesz, hiszen a Milannak jó játékosai vannak” – így Messi, aki kitért Tito Vilanovára is, a mester jó ideje nincs a csapat mellett gyógykezelése miatt.

“Természetesen ez hatással van ránk, egy csomó dologban közrejátszik, de erős öltözőnk van, és nem foghatjuk a rossz szériát erre a szituációra” – volt őszinte az argentin, és beszélt a Real Madridról is.

“A Madrid erődemonstrációt tartott, nagyon jó csapat, ezt most bebizonyították. KIvertek minket a kupából, és negyeddöntőbe jutottak a Bajnokok Ligájában. Esélyesek a végső sikerre, ahogyan a United is az volt” – értékelt Lionel Messi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik