Foci

Beckhammel léphet tovább a PSG

david beckham (david beckham, )
david beckham (david beckham, )

A párizsiak előnyből várják a visszavágót a Valencia ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában, de Ibrahimovic nem játszhat.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői közül a Valencia-PSG párharc első meccse majdnem eldöntötte a továbbjutás kérdését is.

Csakhogy 2-0-s párizsi vezetés után szépített a spanyol csapat, ráadásul Zlatan Ibrahimovic kiállíttatta magát a hajrában. Így a szerdai visszavágó tartogathat meglepetéseket.

A svéd játékos mellett Marco Verratti sem játszhat, ez is nagy érvágás Carlo Ancelotti együttesének. Azon a mérkőzésen még csak a lelátóról szemlélte a csapat játékát David Beckham, most viszont szinte egészen biztos, hogy pályára lép majd.

Jeremy Menez ugyanis sérült a szélen, így három alapember hiányát pótolhatja valamelyest az angol középpályás. A legjobb nyolc közé 18 éve jutott utoljára a sorozatban a párizsi csapat.

“Természetesen szükségünk van rá, mint ahogy minden egészséges játékosunk teljesítményére is szükségünk van ebben a helyzetben. David eddig két meccset játszott, az egyiken 85, a másikon 25 percet. Jól játszott, nem volt vele semmi probléma. Kiváló játékos, számítok rá” – mondta Ancelotti a meccs felvezetéseképp.

A Valencia francia védője, Aly Cissokho figyelmeztetett, csapata képes lehet a fordításra Párizsban is.

“A fociban semmi sem lehetetlen. Igaz, hogy otthon kikaptunk, de az esélyünk megmaradt a továbbjutásra. Okosan kell védekeznünk, és ha megvan a lehetőségünk, gólt kell szereznünk. A saját játékunkat kell ehhez játszani” – így a védő.

A másik mérkőzésen a Juventus 3-0-s előny után fogadja a skót Celticet, csoda kellene a glasgow-i csapat továbbjutásához.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:

Paris Saint-German – Valencia – az első meccsen 2-1 – DigiSport 1
Juventus – Celtic – az első meccsen 3-0 – DigiSport 2

Mindkét találkozó 20 óra 45 perckor kezdpdik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik