Foci

Kiárusítják a Fradi-pályát

albert stadion (albert stadion, )
albert stadion (albert stadion, )

A Ferencváros–Újpest derbi lesz az utolsó hivatalos bajnoki az Albert Stadionban. A vezetőség minden mozdítható tárgyat megpróbál eladni belőle.

Ahogy a Sport24 is beszámolt róla, zöld utat kapott az új Fradi-pálya építése, így a hétvégi bajnoki, majd az azt követő Rapid Wien elleni barátságos mérkőzés után megindul a bontás, és a Puskás Stadionba költözik a Ferencváros.

Másfél év múlva egy vadonatúj, 22 ezres multifunkcionális aréna nyitja meg majd kapuit az Üllői úton. Kérdés, mi lesz az 1974-ben átadott, így majd’ negyvenéves régi stadionban található eszközökkel, tárgyakkal, amelyek számos sikernek, drámának voltak tanúi, így bizonyára a szurkolók szívéhez nőttek.

A csakfoci.hu információi szerint a vezetők gondoltak minderre, így a tervek szerint a székek, a hálók, a szögletzászlók, de akár a kezdőkör is eladó, megvásárolható azok számára, akik igényt tartanak a Fradi történelmének e szeletére. A vezetés 100 millió körüli bevételt remél a szurkolói szeretet eme nemes megnyilvánulásából.

Ilyen lesz


Ajánlott videó

Olvasói sztorik