Foci

Nagyon egyben van a Fradi

ricardo moniz (ricardo moniz)
ricardo moniz (ricardo moniz)

A télen megerősödött Ferencváros háromgólos győzelme után Ricardo Moniz érthetően boldog volt, míg a Pápa mestere az egyéni hibákban látja a vereség okát.

A zöld-fehéreket sokan a dobogóra várják a téli átigazolási szezon után, és ehhez az első lépést meg is tette a Fradi, hiszen meggyőző játékkal nyert Pápán 3-0-ra. A fővárosiak góljait Jenner, Aborah és Böde szerezte, vagyis jó a munkamegosztás az FTC-nél.

“Örülök a győzelemnek és a jó kezdésnek, de 2-0-nál meg kell próbálni megszerezni a harmadik vagy akár a negyedik gólt is. Nem szabad visszaesni, mert azzal felhozhatjuk az ellenfelet. A játékosok számára nagyon fontosak a gólok, hiszen a statisztikáik alapján ítélik meg őket. Jenner vagy éppen Aborah karrierjük korábbi szakaszában nem lőttek annyira sok gólt, mi próbálunk abban segíteni nekik, hogy ez megváltozzon” – értékelte a látottakat Ricardo Moniz, a Ferencváros mestere.

Zsivóczky Gyula érhető módon viszont nem volt boldog. Bár melyik tréner lenne az, egy háromgólos vereség után?

“Visszatérő dolog, hogy kihagyjuk a nagyobbnál nagyobb ziccereket, a futball pedig büntet. Az FTC kihasználta ezeket a hibákat, és 2-0-ra vezetett a szünetben. A Fradiban voltak nagyon jó teljesítmények. Akár Bödét, akár Jennert nem tudtuk tartani, egy az egyben megvertek minket. Nem volt meg bennünk a kellő átütő erő, nem tudtunk az FTC fölé kerekedni. Itt tartunk, dolgoznunk kell tovább” – mondta a pápaiak trénere a mérkőzést követően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik