Foci

Szentes Lázár: Szántóföldön játszottunk

A Diósgyőr ugyan megszerezte a három pontot az Eger ellen, de másra nem lehet büszke.

Ahogyan arról írtunk, a Diósgyőr 1-0-ra legyőzte az Eger FC-t Vácon, Tisza Tibor góljával, de a “hazaiak” megérdemelték volna a döntetlent.

Az Egernek sokkal több helyzete volt, Németh Norbert és Albert is nagy helyzetben hibázott, a diósgyőriek viszont még nem azt a játékot mutatták, amelyet a sok, Vácra ellátogató drukker szeretne látni.

“Nagy fegyvertény, hogy ilyen szoros meccset tudtunk játszani. A pálya nem volt jó, de ez a mi malmunkra hajtotta a vizet a második félidőben. Úgy érzem, hogy a második félidei játékunk alapján az egy pontra rászolgáltunk volna. Az, hogy egyáltalán meccset játszahttunk ma, az már mindenképpen sikernek tekinthető” – mondta Tóth Dénes, az Eger megbízott vezetőedzője a találkozó után.

Kollégája, Szentes Lázár nem volt elégedett: “Szépségdíjat nem fogunk kapni ezért a meccsért. A játékminőség sok kívánni valót hagyott maga után, de ez már csak jobb lehet. Két győzelmet arattunk ma este, egyet az Eger ellen, egyet pedig a szántóföld ellen, amin játszottunk”.

Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik