Foci

Sikerével növelte előnyét a Győr

győri eto fc (győr, győri eto fc)
győri eto fc (győr, győri eto fc)

A listavezető Győr ha nehezen is, de nyert a Kaposvár otthonában az OTP Bank Ligában.

A Győriek idén már búcsúztak a Ligakupából, hiszen az Eger óriási meglepetésre 4-1-re legyőzte, és kiejtette a zöld-fehéreket, míg az ETO a Magyar Kupa legutóbbi játéknapján csak kettős emberelőnyben tudott a Honvédnak gólt lőni, így a Kaposvár jó esélyekkel várhatta a győriek elleni bajnokit.

A mérkőzés első félideje nem hozott sok helyzetet, ám azt a keveset is inkább a hazaiak dolgozták ki. A második felvonásban aztán már gólt is láthatott a publikum.

A 62. percben Andric, nem sokkal beállása után remekül küldte a kapuba a labdát, Kink centerezését követően. Tegyük hozzá, a gólhoz az is kellett, hogy a labda irányt változtasson egy fűcsomón. Az utolsó negyedórába lépve érkezett az egyenlítés, Oláh Lóránt révén (1-1).

Majd amikor már sokan azt hitték, marad a pontosztozkodás, Kink egyéni akció után emelte át a labdát Hajduch kapus fölött, így végül nyerni tudott a Győr, és hatpontosra növelte előnyét.

Eredmény – OTP Bank Liga, 18. forduló

Kaposvári Rákóczi – Győri ETO 1-2 (0-0)
Gólszerzők: Oláh (76.), illetve Andric (61.), Kink (90.)

Kaposvár: Hajduch – Pavlovic (Bőle, 74.), Bank, Hegedűs D,, Safaric – Horváth T., Kovács O., Pedro, Balázs (Waltner, 81.) – Haruna (Vrucina (78.), Oláh. Vezetőedző: Prukner László.

Győr: Stevanovic – Takács Á., Had, Lipták, Völgyi – Koltai (Andric, 58.), Kamber, Pátkai (Pilibaitis, 85.), Trajkovic, Varga R. – Strestik (Kink, 52.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Sárga lap: Völgyi (16.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik