Foci

Beckhammel a kezdőben jutott tovább a PSG

David Beckham, Zlatan Ibrahimovic (david beckham, zlatan ibrahimovic, )
David Beckham, Zlatan Ibrahimovic (david beckham, zlatan ibrahimovic, )

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata Zlatan Ibrahimovic duplájával nyert 2-0-ra a Marseille ellen a Francia Kupa nyolcaddöntőjében.

Pár napon belül már másodszor találkozott egymással a két francia sikerklub, ezúttal is Párizsban, ám most a kupa keretein belül csapott össze egymással a PSG és az Olympique Marseille. A hétvégén még csak a kispadról beszálló David Beckham ezúttal kezdőként kapott szerepet Carlo Ancelottitól.

Ahogyan a vasárnapi bajnokin, úgy ezúttal is 2-0-ra nyertek a fővárosiak, annyi a különbség a két mérkőzés között, hogy most Zlatan Ibrahimovic szállította mind a két gólt. A svéd óriás az első félidőben akcióból talált be, a másodikban pedig a saját maga által kiharcolt büntetőt értékesítette.

Ibrát egyébként a mérkőzés hevében megtalálta egy ízben Joey Barton, a balhés angol azt mutogatta, hogy a svédnek nagy az orra:

A mérkőzés hajrájában egy kisebb tumultus is kialakult, Jordan Ayew lépett oda a kelleténél keményebben Beckhamnek, a veterán középpályás pedig ezt zokon vette. Mind a ketten sárgát kaptak. Beckham egyébként 86 percet töltött a pályán, ezúttal is láthattunk tőle pár remekbeszabott indítást.

Győzelmével a PSG a Francia Kupa negyeddöntőjében folytatja. A Marseille kiesett.

Eredmény – Francia Kupa, nyolcaddöntő
PSG – Olympique Marseille 2-0 (1-0)
Gólszerző: Ibrahimovic (34., 64. – 11-esből)


Ajánlott videó

Olvasói sztorik