Foci

The Times: Rooney-t akarja a PSG

wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )
wayne rooney (wayne rooney, manchester united, )

A Paris Saint Germain együttese a hírek szerint 40 millió fontot fizetne azért, hogy Wayne Rooney legyen Zlatan Ibrahimovic csatártársa a klubnál.

A The Times a legritkább esetben foglalkozik átigazolási pletykákkal, ugyanakkor szerdán a sportmelléklet címoldalon foglalkozik a bombasztikusnak ható esetleges átigazolással.

James Ducker szerint a hipergazdaggá váló PSG, amely nemrég David Beckham személyében már igazolt egy angol klasszist, a nyáron vásárolná ki a Manchester Unitedből Wayne Rooney-t.

A tárgyalási alap egy 40 millió fontos összeg lenne. A lap emlékeztet arra, hogy Rooney hamarosan megkezdi szerződése utolsó két évének kitöltését. Ugyanakkor azt is megjegyzi, hogy a klub nem arról híres, hogy eladná legértékesebb játékosait.

Más kérdés, hogy a Glazer testvérek számára vonzó lehet, hogy óriási összeget kasszírozhatnának a támadóért. Az üzlet a Ligue 1 számára is üdvözítő lenne, hiszen egyre vonzóbbá válhat a francia bajnokság a klasszis labdarúgók számára, így megtörthetné a spanyol-angol hegemóniát ezen a téren.

Zlatan Ibrahimovic és Wayne Rooney a PSG csatársorában – érdekesen hangozna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik