Foci

Mindenképp lesz meccs Fehérváron

Amennyiben a Vác - akárcsak szombaton - nem áll ki szerdán a Videoton elleni labdarúgó Magyar Kupa-negyeddöntőre, akkor a székesfehérváriak a Puskás Akadémiával mérkőznek.

A Videoton kedden jelezte: mindenképpen lesz meccs a Sóstói Stadionban. Ha a Vác ellen, akkor az 18.00 órakor, ha pedig az NB II Nyugati-csoportjának listavezetőjével, a Puskás Akadémiával, akkor az várhatóan 18.45-kor kezdődik.

A másodosztályú Vác ugyancsak honlapján jelezte: levélben tájékoztatták a labdarúgókat arról, hogy fegyelmi következményei lesznek rájuk, illetve a klubra nézve is annak, ha ismételten nem lépnek pályára.

A magyar szövetség mindenesetre rendkívüli licencvizsgálatot tart a Vácnál, és az elmaradt szombati mérkőzés kapcsán a verseny-, illetve a fegyelmi bizottság dönt.

Sajtóinformációk szerint a váci futballisták azért nem vállalták a szombati találkozót, mert a klub tartozik nekik, emellett pedig még a papírjaik sincsenek rendben. Az 1994-ben bajnokságot nyert csapat várhatóan a tavaszi szezonban sem lép pályára. Az ügy hátterében tulajdonosi vita áll Héger József és az új befektető, az angol John Marshall között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik