Foci

H. Gábor állítja: Lipcsei Betta és Détári ártatlan

foci (foci)
foci (foci)

H. Gábor, a magyarországi fogadási csalások egyik koronatanúja állítja, el sem tudja képzelni, hogy az egykori világválogatott bármikor belekeveredhetetett volna ilyesmibe.

A rangado.hu korábban azt írta, a magyarországi fogadási csalás egyik koronatanúja H. Gábor ügyészségi vallomása bizonyítja, egykori barátnője, a sport televízió népszerű műsorvezetője, Lipcsei Betta is fogadott “tuti” meccsre és Détári Lajos is érdekelt volt egy siófoki fogadási ügyben.

Horváth a mai Nemezti Sportban ezzel a témával kapcsolatban azt nyilatkozza: “Nyitottam egy számlát az ő bankkártyájáról az egyik fogadási oldalon. Tudta a kódot, de nem engedtem, hogy fogadjon, mert sohasem találta el az eredményt.”

A ma már Dubaiban dolgozó egykori labdarúgó Détári Lajost is megvédi: “Ezúton üzenem Détári Lajosnak, hogy nem vettem számra a nevét, és remélem pert indít. Nagyon tisztelem őt, el sem tudom képzelni, hogy bármikor belekeveredhetett volna ilyesmibe.”

Ugyanakkor a rangado.hu mai írásában azt állítja, hogy további, eddig három meg nem nevezett, Magyarországon dolgozó edző is érintett lehet. Az edzők beazonosításán dolgoznak.

Az interjúból amúgy kiderül, H. Gábor lényegében áldozatként tekint magára: “A fogadás és a szerencsejáték egy betegség, ami engem is megfertőzött. Nem én fogadtam. Én kaptam egy marék ötszázast (euróban) és követtem az utasításokat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik