Foci

Hatalmas lenyúlás folyik Vácon

Berki Krisztián (berki krisztián, )
Berki Krisztián (berki krisztián, )

Berki Krisztiánt és a csapat jelenlegi tulajdonosát, Héger Józsefet hatalmas pénz eltüntetésével vádolják.

Kapcsolódó cikkek

Szombaton arról számoltunk be, hogy elmaradt a Dunakanyar Vác-Videoton Magyar Kupa mérkőzés, mert a váci csapat nem állt ki a mérkőzésre. A rangado.hu azt állítja, hogy ugyan a pálya is alkalmatlan volt a havazás miatt a játékra, mégis sokkal nagyobb a probléma a klub háza táján.

Az oldal konkrétan csalással, “lenyúlással” vádolja a klub korábbi menedzserét Berki Krisztiánt és jelenlegi tulajdonosát Héger Józsefet. Állítják, volt olyan edző, akivel két szerződést írattak alá, az egyikben 150 ezer, a másikban 700 ezer forint szerepelt. Utóbbit juttatták el az angol befektetőnek, John P. Marshallnak jelenleg már az Eger tulajdonosa -, aki utalta minden hónapban a 700 ezret, de az edző csak 150 ezret kapott – ha megkapta. A többit Berki és Héger tette el.

Állítják továbbá, volt olyan buszsofőr, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el. Ráadásul Héger József olyat talált ki, amilyen még nem volt a magyar labdarúgásban: azt mondta, ha a csapat kiesik az NB II-ből, a játékosoknak kártérítést kell fizetniük felé.

Furcsa párhuzam, hogy Berki Krisztián neve annak idején összeolvadt Kevin McCabe, a Fradi angol befektetőjének kálváriájával is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik