Foci

Bayern München-jegyet loptak Kecskeméten

labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)
labdarúgás, foci (labdarúgás, foci)

Ismét betörtek az egyik kecskeméti sportközpontba, egy év alatt ez a hetedik alkalom. Értékes tárgyakat vittek el.

A kecskeméti Műkertvárosban lévő sportcentrumban már több millió forintra rúg annak a kárnak az összege, amelyet a tolvajok az elmúlt hónapokban okoztak.

A kecskeméti önkormányzat tulajdonában lévő, de a KTE Utánpótlás Futball Klub által működtetett létesítményből volt, hogy szerszámgépek tűntek el, de volt, hogy a pályát körülvevő kerítést bontották le és lopták el a tolvajok, vagy a pálya mellett működő büfé italkészletét pakolták ki – írja a baon.hu oldal.

A hét elején az ott található szolgálati lakásból egy fényképezőgépet és egy, a Bayern München egyik mérkőzésére szóló belépőt vittek el. A korábbi elkövetők közül többet is elfogott a rendőrség, a bűnösök között akad, aki korábban a pályán dolgozott közmunkásként.

Az elmúlt években több száz munkás megfordult a pályán, ők a bíróság vagy az önkormányzat által rájuk kiszabott büntetést váltják meg a közérdekű munkájukkal. Az üzemeltető szerint a legtöbben jóravaló emberek, de sokuk felméri a terepet, és tippet a tolvajoknak vagy maga cselekszik.

Éppen ezért az illetékes, közérdekű munkára ítélteket közvetítő hivatalokkal felmondta a szerződést az utánpótlás klub.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik