Foci

Nem akart játszani a Vác a Vidi ellen

Vác (vác, )
Vác (vác, )

Elmaradt szombaton a Dunakanyar-Vác és a Videoton mérkőzése a labdarúgó Magyar Kupában.

A vidi.hu tudósításából kiderül, hogy a székesfehérvári játékosok úgy készültek szombaton, hogy Vácon lépnek pályára a kupasorozat negyeddöntőjében, azonban nem a hó miatt, hanem a hazai labdarúgók bojkottja miatt csak a bemelegítésig jutottak el, a találkozó elmaradt.

A Nemzeti Sport Online információi szerint az ügy hátterében az áll, hogy több játékosnak sem voltak rendben a papírjai, a klub pedig nem rendelkezett engedéllyel a stadion használatára. Több labdarúgó ráadásul a jogos jussának elmaradása miatt sem húzott szerelést.

Később a váciak sajtótájékoztatón jelentették be, hogy elmarad a szombati összecsapás. A találkozó játékvezetője azért az előírtaknak megfelelően 30 percet várt, majd közölte, hogy mivel a hazaiak nem vállalják a játékot, így nem rendezik meg a kupameccset.

Elviekben szerdán, Székesfehérváron rendeznék meg a visszavágót, ugyanakkor addig a Magyar Labdarúgó Szövetségben is napirendi téma lesz az elmaradt mérkőzés. Az nso.hu ráadásul úgy tudja, hogy a váciak tavasszal egyáltalán nem kívánnak játszani.

Folytatása következik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik