Foci

Németh Krisztián áprilisig harcképtelen

Németh Krisztián (Németh Krisztián)
Németh Krisztián (Németh Krisztián)

Legkorábban áprilisban léphet újra pályára Németh Krisztián, a holland Roda magyar válogatott labdarúgója, így biztosan nem játszhat a két márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A holland Roda támadója az Ajax elleni bajnokin szedett össze egy bokasérülést, így a románok és a törökök elleni vb-selejtezőkön nem állhat majd Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére.

“Egy peches mozdulat okozta a bajt, az egyik párharcnál ráléptem ellenfelem lábfejére, és azon csúszott meg, majd fordult alá a bokám. A sérülés után azonnal tudtam, hogy nem egy könnyen gyógyuló, egyszerű ficam, de napokig be volt vizesedve a bokám, ezért a diagnózisra hosszabb ideig várni kellett. Igazam lett, nem egy könnyebb sérülésről van szó, a külső bokaszalagom elszakadt, és egy másik szalag is részlegesen beszakadt” – mondta Németh, majd hozzátette, áprilisig biztosan nem játszhat: – “A valóság azonban jelenleg az, hogy az egyik bokám jelenleg kétszer akkora, mint a másik. Egy ilyen sérülés sosem jön jókor, de most alaposan megnehezíti a dolgomat, hiszen legkorábban áprilisban térhetek vissza, szinte csak a bajnokság hajrájára.”

A csatár Magyarországon kezelteti sérülését, így amikor csak teheti kilátogat majd az OTP Bank Liga mérkőzéseire, és leginkább az MTK-ra kíváncsi.

“Az MTK-t mindenképpen szeretném megnézni, és arra is kíváncsi vagyok, hogy Juhász Roland hogyan illeszkedik be a Videotonnál. Külföldről is rendszeresen követtem a hazai bajnokikat a televíziós közvetítések révén, most természetes, hogy élőben sem hagyom ki a kínálkozó alkalmakat.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik