Foci

Hangszóró dübörgött a Schalke öltözőjében

galatasaray schalke (galatasaray, schalke04, schalke, )
galatasaray schalke (galatasaray, schalke04, schalke, )

Némi meglepetésre a Schalke döntetlent ért el Isztambulban a Galata ellen, a németek edzője nagyon boldog.

A Didier Drogbával és Wesley Sneijderrel megerősített Galatasaray az első félidőben még erősebbnek mutatkozott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első találkozóján, de a fordulás után a német Schalke akár a győzelmet is megszerezhette volna.

A vége 1-1 lett, így érthetően Jens Keller lehetett elégedettebb a találkozó után.

“A csapatom nagyszerűen futballozott. Igazi közösségként voltunk a pályán, sok helyzetet alakítottunk ki, sajnos ezek legtöbbjét elhibáztuk. Fontos, hogy ilyen jellegű meccseket játsszunk, mert így visszaszerezhetjük az önbizalmunkat. Nagyon boldog vagyok.

A meccs előtt már hangszórót telepítettünk az ötlözőbe, hogy a játékosok belemelegedjenek az atmoszférába. Azt hiszem, ez jó ötlet volt, hiszen ez a világ egyik leghangosabb stadionja. Félelem nélkül léptek pályára a srácok” – mondta a Schalke vezetőedzője.

“Egy korai góllal sikerült belevetnünk magunkat a küzdelembe, de sajnos a félidő előtt nagy hibát követtünk el, amelyből egyenlített a Schalke. Megvolt az esélyünk, hogy szerezzünk egy második gólt, de az igazat megvallva, a németeknek is ugyanígy volt rá sanszuk. Küzdelmes meccs volt” – mondta a törökök vezetőedzője, a rutinos Fatih Terim az 1-1 után.

Eredmény – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

Galatasaray – Schalke (1-1)
gólszerzők: Yilmaz (12.) illetve Jones (45.)

A visszavágót március 12-én rendezik.


Videó – a találkozó összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik